Zařízení & příslušenství
Špaldové rizoto s liškami
Příprava 30min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
200 gramů špaldových zrn namočených přes noc
-
80 gramů parmazánu na kusy
-
80 gramů cibule napůl
-
10 gramů hříbků, sušených
-
1 stroužek česneku
-
2 špetky čerstvě umletého černého pepře
-
20 gramů másla plus navíc na smažení
-
50 gramů bílého vína
-
400 gramů vody
-
1 čajová lžička soli
-
gram máslo na smažení
-
400 gramů lišek očištěných a podle velikosti nakrájených na půlky nebo na čtvrtiny
-
2 jarní cibulky na kolečka (5 mm)
-
2 čajové lžičky čerstvé petržele nasekané
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
13 g
Kalorie
1261 kJ /
301 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
9 g
Sacharidy
42 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Poklady
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Krémová polenta s parmazánem, divoké bylinky a pošírované vejce
45min.
Salát pro tvorbu kolagenu
40min.
Mořský vlk s kadeřávkem a bílými fazolemi
30min.
Fazolovo-okurkový salát s podmáslím a mátou
40min.
Dortíky pečené ve vaječné skořápce
1hod. 10min.
Chřest s rýží a citrónovou omáčkou sabayon
1hod.
RAW omáčka z para ořechů a paprik
Žádné hodnocení
Cuketovo-cizrnové placičky
8hod. 20min.
Rybí šňůrky s teplou vinaigrette
50min.
Pečená růžičková kapusta s tahini-tvarohovým dipem
40min.
Hrušky v červeném víně
3hod. 20min.
Quiche s kysaným zelím
1hod. 30min.